• Båttur til Finnøya

• SØKNAD OM BARNEHAGEPLASS 2021-2022

Nå er det straks søknadsfrist for barnehageplass året 2021/2022

• Besøk av lam i barnehagen :-)

De små Fikk besøk av tom lam i barnehagen. Det var utrolig spennende.

• HYTTA VÅR PÅ BLÅFJELL

Blefjell er vårt lille leirområde som vi bruker så ofte vi kan.

• Hvor mange glass tåler barnet ditt ?

I likhet med de to siste årene ønsker vi i AV-OG-TIL å dele ut informasjon om julekampanjen i barnehagene i Risør.
    AV-OG-TIL er en alkovett-organisasjon. Det er ikke en avholdsorganisasjon. Organisasjonen setter fokus på situasjoner der alkohol utgjør en særlig risiko eller kan være til ulempe for andre. Nå før jul retter kampanjen seg mot voksne i samvær med barn, og heter "Hvor mange glass tåler barnet ditt?"

• OM BILDER AV BARN PÅ NETT

Vi deler bilder av barn gjennom mange forskjellige kanaler. Vi har facebook, snapchat, instagram, hjemmesider osv. Kan det være lurt å ha et litt mer bevisst forhold til hva vi deler ?

• VELKOMMEN

Vi er en barnehagen som har fokus på barn, natur og bevegelse. Vi gir barna gode opplevelser i alle slags vær. Og har et ønske om at barn skal ha en positiv opplevelse av å være ute. Både i barnehagen og i nærmiljøet og naturen rundt oss .