BARN, NATUR OG BEVEGELSE

VELKOMMEN TIL VÅR BARNEHAGE. Barnehagen vår er en liten tre avdelings barnehage med gode romslige lokaler for lek og utfoldelse. Vi ligger ideelt til med nærhet til alt. Vi har gangavstand til byen, naturen og flotte badeplasser.

Frydenborg Barnehage ble etabler i 1995 - og i 2000 gikk vi over til en stor satsning på natur og friluftsliv. Vi har to flotte leirområder i gangavstand fra barnehagehuset. Blåfjell og Gahrsjordet. Her har vi bygget opp hytter og lekeområder til barna. 

Vi bruker også nærområdet flittig. Nærmeste nabo er en brannstasjon som barna syns er veldig spennende. De små er også veldig glad i en tur på Cirkel K for å se på biler som blir vasket.  Vi har også kort avstand til byen vår som vi er så glad i. Her er det flere parker vi bruker og vi har faste turer til biblioteket vårt for lesestund. Både Minndalen og Randvikstranda ligger i gangavstand fra barnehagen - men noen ganger velger vi transport den ene eller begge veier. 

Vi har også flotte turområder i skogen som vi bruker alle årstider så langt det lar seg gjøre. Vi er opptatt av at barna skal få en glede ved å bruke naturer til alle årstider. Som vi håper de tar med seg videre. Derfor er det viktig at vi ikke er ute for en hver pris. Det skal være fylt med glede og mestring. Og kunsten er da å avslutte når alt er gøy og positivt. Så noen ganger blir turene kortere enn andre ganger. 

 

https://www.facebook.com/Frydenborg-Barnehage-156917787690393